Gellak 7,2 ml - Myself First

10,99 €
Incl. BTW & excl. verzendkosten
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Informatie
Dekking
Dekkend
Inhoud
7,2 ml
Kleur
Roze
Prijs per 1 ml
1,53 €
Type finish
Neon
Collectie
You're a goddess
Catalogusnummer
9952-7
Beschikbaarheid
meteen leverbaar
EAN
5904553625114

Gellak 7,2 ml - Myself First

Zet jezelf dit seizoen op de eerste plaats en probeer de neonroze gellak Myself First. De lak heeft wat weg van Paradise Flower maar heeft een intensere kleur. Draag hem apart voor een classy one color manicure of ga voor een modern flash-effect op je nagels door hem te combineren met de glitterlak No Bra Club.

*LET OP: Wij informeren je vriendelijk dat de kleuren die zichtbaar zijn op de foto's, geplaatst op de productkaart in de winkel, enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten. De redenen voor de bovenstaande verschillen zijn de individuele instellingen van jouw computermonitor. Om twijfel weg te nemen, nodigen wij je uit in onze vaste servicepunten, waar sjablonen beschikbaar zijn, met behulp waarvan je de werkelijke kleur van het product kunt controleren. Bovenstaande informatie sluit de rechten van de kopers niet uit.
Meer

Hoe te gebruiken?

1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner.
2. Breng een dunne laag HARD BASE aan en hard uit onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel.
3. Breng een laagje gellak aan in een gekozen kleur en laat uitharden onder een LED/UV-lamp volgens de tabel (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardtijd). Herhaal de procedure voor meer kleurdiepte.
4. Breng een laagje HARD TOP aan voor een uiterst uitgesproken glans. In de zomer adviseren wij het gebruik van TOP Sunblocker in plaats van Hard top.
5. Uitharden onder een LED/UV-lamp volgens de tabel, vervolgens afwassen met cleaner. 
6. Om de nagellak van de nagel te verwijderen, matteer je de glanzende laag met een polijstblok en vervolgens breng je aceton aan. 

* breng aceton aan op Foil Nail Wraps (of gebruik een stofvrij wattendoekje en bedek de nagel ermee en wikkel hem vervolgens in aluminiumfolie) en laat ongeveer 10 minuten inwerken. Als er resten achterblijven, verwijder die dan met een houten manicurestick of een metalen duwer/bokkenpootje.  

Samenstelling

Bis-HPMA Poly(1,4-Butanediol)-14/IPDI Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Bis-Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide, Cellulose Acetate Butyrate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Silica, BHT, p-Hydroxyanisole, +/- CI 77891, CI 77491, CI 77510, CI 77289, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 15850, CI 74260, CI 77266, CI 74160, CI 15880, CI 15985, CI 19140.

Uitsluitend voor professioneel gebruik. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig. Vermijd contact met de huid. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als er verontrustende symptomen optreden, stop dan met het gebruik en verwijder het product onmiddellijk van de nagelplaat.

UITHARDINGSTIJD