Bestseller
Gellak 7,2 ml - Top Crush White Gloss

Gellak 7,2 ml - Top Crush White Gloss

11,99 €
Incl. BTW & excl. verzendkosten
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Informatie
Dichtheid
Dun
Inhoud
7,2 ml
Kleur
Wit, Transparent
Type finish
Glanzend
Catalogusnummer
9836-7
Beschikbaarheid
meteen leverbaar
EAN
5904553620348

Gellak 7,2 ml - Top Crush White Gloss

Geen tijd om je gelmanicure te versieren? Deze doorzichtige limited edition topcoat helpt je uit de nood. De lak bevat witte stukje van verschillende groottes en vormen die eruit zien als zachte sneeuwvlokjes. Eén laagje TOP CRUSH WHITE op je favoriete gellak volstaat voor schitterende nagels die de hele feestperiode lang mooi blijven. De topcoat heeft geen dispersielaagje. Geniet van een prachtige glans en een gemakkelijke applicatie met TOP CRUSH WHITE.

 

*LET OP: Wij informeren je vriendelijk dat de kleuren die zichtbaar zijn op de foto's, geplaatst op de productkaart in de winkel, enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten. De redenen voor de bovenstaande verschillen zijn de individuele instellingen van jouw computermonitor. Om twijfel weg te nemen, nodigen wij je uit in onze vaste servicepunten, waar sjablonen beschikbaar zijn, met behulp waarvan je de werkelijke kleur van het product kunt controleren. Bovenstaande informatie sluit de rechten van de kopers niet uit.
Meer

Hoe te gebruiken?

1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner.
2. Breng een dunne laag HARD BASE aan en hard uit onder LED/UV-lamp volgens de tabel.
3. Breng een laagje gellak aan in een gekozen kleur en laat uitharden onder een LED/UV-lamp volgens de tabel (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardtijd). Herhaal de procedure voor meer kleurdiepte.
4. Breng een laag TOP CRUSH WHITE GLOSS aan om het stylen af te werken, laat vervolgens uitharden onder een lamp. Hoeft niet te worden verwijderd met cleaner.
5. Om de nagellak van de nagel te verwijderen, matteer je de glanzende laag met een polijstblok en vervolgens breng je aceton aan. *

* breng aceton aan op Foil Nail Wraps (of gebruik een stofvrij wattendoekje en bedek de nagel ermee en wikkel hem vervolgens in aluminiumfolie) en laat ongeveer 10 minuten inwerken. Als er resten achterblijven, verwijder die dan met een houten manicurestick of een metalen duwer/bokkenpootje. 

Samenstelling

Ingredients: Acrylates Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, HEMA, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Microcrystalline Wax, CI 77163, BHT, Hydroquinone, p-Hydroxyanisole. 

Uitsluitend voor professioneel gebruik. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig. Vermijd contact met de huid. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als er verontrustende symptomen optreden, stop dan met het gebruik en verwijder het product onmiddellijk van de nagelplaat.

UITHARDINGSTIJD