Bestseller
Gellak 7,2 ml - Glitter Effect Base Rose Twinkle

Gellak 7,2 ml - Glitter Effect Base Rose Twinkle

12,99 €
Incl. BTW & excl. verzendkosten
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Informatie
Dekking
Medium dekkend
Dichtheid
Dun
Inhoud
7,2 ml
Kleur
Roze
Prijs per 1 ml
1,80 €
Type finish
Glitter
Catalogusnummer
9882-7
Beschikbaarheid
meteen leverbaar
EAN
5904553622601

Gellak 7,2 ml - Glitter Effect Base Rose Twinkle

Snel een manicure nodig die de kamer oplicht? Probeer Glitter Effect Base Rose Twinkle. Deze half-transparante roze gellak bevat glitterdeeltjes die het licht prachtig vangen. Zo geef je iedere manicure een snelle sprankelende finish. De 2in1-lak heeft geen basecoat nodig, enkel een topcoat. Bovendien loopt de lak niet in de nagelranden. Zo kan jij genieten van een supersnelle manicure zonder geknoei! Breng hem apart aan of combineer hem met je favoriete gellak. Kies voor deze betoverende roze glitterlak die bij iedere gelegenheid past. 

*LET OP: Wij informeren je vriendelijk dat de kleuren die zichtbaar zijn op de foto's, geplaatst op de productkaart in de winkel, enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten. De redenen voor de bovenstaande verschillen zijn de individuele instellingen van jouw computermonitor. Om twijfel weg te nemen, nodigen wij je uit in onze vaste servicepunten, waar sjablonen beschikbaar zijn, met behulp waarvan je de werkelijke kleur van het product kunt controleren. Bovenstaande informatie sluit de rechten van de kopers niet uit.
Meer

Hoe te gebruiken?

1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner
2. Breng een dun laagje Glitter Effect Base aan, laat uitharden onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel.
3. Breng een tweede, iets dikkere laag aan op de natuurlijke nagel en op het swatch (als je besluit het te verlengen). Uitharden onder LED- of UV-lamp volgens de tabel. Herhaal de procedure voor de juiste nagelopbouw.
4. Indien nodig na de uitharding moeten de nagels geëgaliseerd worden met een vijl met korrel 180. Verwijder stof met een borstel en was vervolgens af met cleaner.
5. Breng ten slotte een dun laagje Hard Top aan (in de zomer raden wij Top Sunblocker aan), laat opnieuw uitharden. Na het uitharden verwijder je de kleverige laag met cleaner.
6. Om de gellak van de nagel te verwijderen moet de glanzende laag met een polijstblok gematteerd worden, daarna aceton of een frees toepassen.

Samenstelling

Ingredients: Bis-HPMA Poly(1,4-Butanediol)-14/IPDI Copolymer, Isobornyl Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Cellulose Acetate Butyrate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Silica, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Polyethylene Terephthalate, Acrylates Copolymer, BHT, p-Hydroxyanisole, +/- CI 77891, CI 77491, CI 77510, CI 77289, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 15850, CI 77000, CI 74260, CI 77266, CI 74160, CI 15880, CI 15985, CI 19140.

Uitsluitend voor professioneel gebruik. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig. Vermijd contact met de huid. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als er verontrustende symptomen optreden, stop dan met het gebruik en verwijder het product onmiddellijk van de nagelplaat.

UITHARDINGSTIJD