Hoe werkt gellak?

Met de gellak van NEONAIL, is alles mogelijk, maar vooral een langdurige en kleurverzadigde manicure! Je bent je zeker van nagels die altijd stralen, zonder zorgen over afgebrokkelde lak of verlies van glans. Een met de lamp uitgeharde gellak manicure kan namelijk tegen een stootje. Ben je het zat dat gelakte nagels met klassieke nagellak niet lang niet duurzaam zijn en snel hun glans verliezen? Ga dan voor een gellak-manicure die 21 dagen lang mooi blijft!

Manicure Kit

Applicatie proces

Stap 1a

Verwijder de nagelriemen met een houten manicurestick. Vijl de nagels in vorm de nagels met een 180 grit vijl.

Stap 1b

Verwijder de nagelriemen met een houten manicurestick. Vorm de nagels met een 180 grit vijl.

2e stap

Matteer de nagelplaat met de zachtere kant van het polijstblok. Verwijder het stof met een doekje of een borstel.

Stap 3

Doe de nagel af met een wattenschijfje gedrenkt in Nail Cleaner en ontvet de nagels op dezelfde manier met Nail Prep. Wacht tot het is opgenomen.

Stap 4a

Breng een dunne laag basecoat aan, vergeet de nagelranden niet en hard uit onder een UV- of LED-lamp.

Stap 4b

Breng een dunne laag basecoat aan, vergeet de nagelranden niet en hard uit onder een UV- of LED-lamp.

Stap 5a

Breng een dunne laag gekleurde gellak aan en hard uit onder een LED- of UV-lamp. De uithardingstijd is afhankelijk van het vermogen van de lamp. Donkere of neonkleuren moeten iets langer onder de lamp. 10 seconden extra voor de de LED-lamp en 60 seconden extra wanneer je een UV-lamp gebruikt. Dit is bovenop de normale 60 seconden uithardingstijd (voor beide lampen). Breng een tweede laag kleur aan voor een betere dekking. Komt de gellak per ongeluk in de nagelriemen, verwijder deze dan voorzichtig met een houten manicurestick. Doe dit wanneer de gellak nog nat is en niet uitgehard.

Stap 5b

Breng een dunne laag gekleurde gellak aan en hard uit onder een LED- of UV-lamp. De uithardingstijd is afhankelijk van het vermogen van de lamp. Donkere of neonkleuren moeten iets langer onder de lamp. 10 seconden extra voor de de LED-lamp en 60 seconden extra wanneer je een UV-lamp gebruikt. Dit is bovenop de normale 60 seconden uithardingstijd (voor beide lampen).
Breng een tweede laag kleur aan voor een betere dekking. Komt de gellak per ongeluk in de nagelriemen, verwijder deze dan voorzichtig met een houten manicurestick. Doe dit wanneer de gellak nog nat is en niet uitgehard.

Stap 6

Breng een dunne laag topcoat voor jouw afwerking naar keuze (glans, matte, glitter etc.). Uitharden onder LED of UV-lamp. Haal de hand onder de lamp vandaan en wacht koel 30 seconden af, afhankelijk van het type topcoat verwijder je nu de plaklaag met een wattenschijfje gedrenkt in Nail Cleaner.

Stap 7

Breng tot slot nagelriemolie aan op de nagelriemen om ze te hydrateren en te voeden.

KITS

First Choice 39,90 EUR
Adorable 89,90 EUR
De Luxe 119,90 EUR
First Choice

Starter Set FIRST CHOICE

Nieuw in de wereld van gellak? Met de Starter Set First Choicebreng je veilig en zonder problemen een langhoudende gellak manicure aan. Sexy Red is één van onze bestsellers en de perfecte rode kleur om jouw NEONAIL-collectie op te bouwen. De Base/Top 2in1 is een base- en topcoat in één flesje, breng beide aan in de volgorde zoals je gewend bent (base onder de gekleurde gellak en top boven de gekleurde gellak). De compacte LED-lamp en accessoires maken onze starterset compleet.

Adorable

Starter Set ADORABLE

De Starter Set ADORABLE is de aangewezen set wanneer je klaar bent om overstappen te stappen op gellak. Naast de 5 vrolijke kleuren en krachtige LED-lamp, vind je in deze set ook de Revital Base Fiber, een basecoat die je nagels niet alleen sterker maakt maar ook de kans geeft om aan te groeien. Om je manicure af te maken is de Top Shine Bright topcoat inbegrepen, een topcoat je nagels laat glanzen als nooit tevoren.

De Luxe

Starter Set DE LUXE

De Starter Set DE LUXEis onze meest luxueuze set en is perfect voor zowel beginners als gevorderden. Met deze set ben je in één keer klaar en kun je eindeloos experimenteren met nagel looks. Zo heb je o.a. de keuze uit 5 prachtige kleuren, 2 topcoats (Velour in 3ml en Shine Bright in 7,2ml), een LED-lamp met lcd-display en alle accessoires om een prachtige manicure te creëren.