Gellak 7,2 ml - Cover Base Protein Nude Rose

12,99 €
Incl. BTW & excl. verzendkosten
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Informatie
Dekking
Dekkend
Dichtheid
Middel dicht
Inhoud
7,2 ml
Kleur
Roze
Collectie
Cover Base Protein
Type finish
Matte
Catalogusnummer
7033-7
Beschikbaarheid
meteen leverbaar
EAN
5903274049247

Gellak 7,2 ml - Cover Base Protein Nude Rose

Het is tijd voor een base coat die jouw wereld van gellakontwerpen zal veranderen! Ontdek de kracht van proteïne in 3 natuurlijke tinten.

Ga voor betrouwbaarheid:
– I Kleur en zijdeproteïnen – kies uit 3 nude tinten! Kunt je gaan voor roze Nude Rose, zacht Cream Beige of elegant Natural Nude?
– II Medium consistentie – hierdoor heeft de base coat eigenschappen waarmee je de nagel kunt opbouwen en tot 10 mm verlengen.
– III Zelfnivellerende formule – hiermee kun je een perfecte C-curve creëren.
– IV Thermostabiel – de styling zal niet vervormen bij hoge temperaturen of tijdens een heet bad. Dat betekent dat de base coat de nagelriemen niet overspoelt en dat je comfortabel kunt werken.
– V Korte en gevormde kwast – maakt het gemakkelijker om het product op de nagelplaat aan te brengen.

Waaraan het product beantwoordt: Dankzij de harde structuur kun je met de proteïnebasis je nagels opbouwen en tot 1 cm verlengen. Dankzij de ondoorzichtige finish verbergt het alle onvolkomenheden op de nagelplaat.

*LET OP: Wij informeren je vriendelijk dat de kleuren die zichtbaar zijn op de foto's, geplaatst op de productkaart in de winkel, enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten. De redenen voor de bovenstaande verschillen zijn de individuele instellingen van jouw computermonitor. Om twijfel weg te nemen, nodigen wij je uit in onze vaste servicepunten, waar sjablonen beschikbaar zijn, met behulp waarvan je de werkelijke kleur van het product kunt controleren. Bovenstaande informatie sluit de rechten van de kopers niet uit.
Meer

Hoe te gebruiken?

Cover Base Protein - versie zonder toepassing van gekleurde gellak 
1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner  
2. Breng primer* aan op de voorbereide nagelplaat en breng vervolgens een dun laagje Cover Base Protein aan, laat uitharden onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel. 
3. Breng een tweede, iets dikkere laag aan op de natuurlijke nagel en op het swatch (als je besluit het te verlengen). Uitharden onder LED- of UV-lamp volgens de tabel. Herhaal de procedure voor de juiste nagelopbouw.  
4. Indien nodig na de uitharding moeten de nagels geëgaliseerd worden met een vijl met korrel 180. Verwijder stof met een borstel en was vervolgens af met cleaner. 
5. Breng ten slotte een dun laagje Hard Top aan (in de zomer raden wij Top Sunblocker aan), laat opnieuw uitharden. Na het uitharden verwijder je de kleverige laag met cleaner.  
6. Om de gellak van de nagel te verwijderen moet de glanzende laag met een polijstblok gematteerd worden, daarna aceton of een frees toepassen.  
 
* Wij adviseren het gebruik van een speciaal voor de nagelplaat bestemde primer.  
 
Cover Base Protein - versie met toepassing van gekleurde gellak 
1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was vervolgens af met cleaner. 
2. Breng een primer* aan op de voorbereide nagelplaat en breng vervolgens een dun laagje Cover Base Protein aan, laat uitharden onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel.  
3. Breng een tweede, iets dikkere laag aan op de natuurlijke nagel en op het swatch (als je besluit het te verlengen). Uitharden onder LED- of UV-lamp volgens de tabel. Herhaal de procedure voor de juiste nagelstructuur 
4. Indien nodig na de uitharding moeten de nagels geëgaliseerd worden met een vijl met korrel 180. Verwijder het stof en was vervolgens af met cleaner.  
5. Breng een laag gellak aan in de door jou gekozen kleur, hard uit onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel. Hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardtijd. Herhaal deze procedure voor een diepere kleur.  
6. Breng tenslotte een dun laagje Hard Top aan. De top coat moet worden uitgehard onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel.  
7. Om de gellak van de nagel te verwijderen moet de glanzende laag met een polijstblok gematteerd worden, daarna aceton of een frees toepassen.  
 
* Wij adviseren het gebruik van een speciaal voor de nagelplaat bestemde primer.

Samenstelling

Ingredients: Pentaerythritol Ethoxylate Tetraacrylate, Isobornyl Acrylate, HEMA, Hydroxypropyl Methacrylate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Acrylic Acid, Bis(Methacryloyloxyethyl) Phosphate, Isostearic Acid, Isostearoyl Hydrolyzed Silk, BHT, Hydroquinone, p-Hydroxyanisole, +/- CI 12085, CI 15800, CI 77891, CI 77266.

Uitsluitend voor professioneel gebruik. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig. Vermijd contact met de huid. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als er verontrustende symptomen optreden, stop dan met het gebruik en verwijder het product onmiddellijk van de nagelplaat.

UITHARDINGSTIJD