Gellak 7 ml - BASE EXTRA COVER

12,99 €
Incl. BTW & excl. verzendkosten
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Informatie
Dekking
Dekkend
Dichtheid
Zeer dicht
Inhoud
7 ml
Kleur
Roze
Prijs per 1 ml
1.7 €
Type finish
Klassiek
Catalogusnummer
6111-7
Beschikbaarheid
meteen leverbaar
EAN
5903274035301

Gellak 7 ml - BASE EXTRA COVER

Base Extra Cover is een zeer dikke, dekkende base coat voor gebruik onder gekleurde gellak. Met de beige-roze finish is hij perfect onder lichte gellak pasteltinten. Met dit product verleng en bouw je je nagels niet alleen op, maar egaliseer je tevens de kleur van de nagelplaat. De base coat is ook perfect voor french manicure of Babyboomer, want er hoeft geen speciale roze of beige kleur meer aangebracht te worden, maar alleen de french tip op de vrije rand van de nagel en een top coat om de hele styling af te maken.

Met de Base Extra Cover:
– krijg je een manicure die tot 35 dagen houdbaar is,
– bedek je onvolkomenheden op de nagelplaat en creëer je zo een onberispelijk nagelontwerp,
– vergroot je de dekking van lichte pasteltinten,
– verleng je de nagels zelfs met 7 mm,
– bouw je de nagels op en zorg je tegelijk voor de juiste structuur met behoud van de noodzakelijke "C-curve",
– creëer je een French manicure zonder dat je gekleurde gellak hoeft aan te brengen.

*LET OP: Wij informeren je vriendelijk dat de kleuren die zichtbaar zijn op de foto's, geplaatst op de productkaart in de winkel, enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten. De redenen voor de bovenstaande verschillen zijn de individuele instellingen van jouw computermonitor. Om twijfel weg te nemen, nodigen wij je uit in onze vaste servicepunten, waar sjablonen beschikbaar zijn, met behulp waarvan je de werkelijke kleur van het product kunt controleren. Bovenstaande informatie sluit de rechten van de kopers niet uit.
Meer

Hoe te gebruiken?

Base Extra Cover - versie zonder toepassing van gekleurde gellak
1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner
2. Breng primer* aan op de voorbereide nagelplaat en breng vervolgens een dun laagje Base Extra Cover aan, laat uitharden onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel.
3. Breng een tweede, iets dikkere laag aan op de natuurlijke nagel en op het swatch (als je besluit het te verlengen). Uitharden onder LED- of UV-lamp volgens de tabel. Herhaal de procedure voor de juiste nagelopbouw.
4. Indien nodig na de uitharding moeten de nagels geëgaliseerd worden met een vijl met korrel 180. Verwijder stof met een borstel en was vervolgens af met cleaner.
5. Breng ten slotte een dun laagje Hard Top aan (in de zomer raden wij Top Sunblocker aan), laat opnieuw uitharden. Na het uitharden verwijder je de kleverige laag met cleaner.
6. Om de gellak van de nagel te verwijderen moet de glanzende laag met een polijstblok gematteerd worden, daarna aceton of een frees toepassen.

* Wij adviseren het gebruik van een speciaal voor de nagelplaat bestemde primer.

Base Extra Cover - versie met toepassing van gekleurde gellak
1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was vervolgens af met cleaner.
2. Breng een primer* aan op de voorbereide nagelplaat en breng vervolgens een dun laagje Base Extra Cover aan, laat uitharden onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel.
3. Breng een tweede, iets dikkere laag aan op de natuurlijke nagel en op het swatch (als je besluit het te verlengen). Uitharden onder LED- of UV-lamp volgens de tabel. Herhaal de procedure voor de juiste nagelstructuur
4. Indien nodig na de uitharding moeten de nagels geëgaliseerd worden met een vijl met korrel 180. Verwijder het stof en was vervolgens af met cleaner.
5. Breng een laag gellak aan in de door jou gekozen kleur, hard uit onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel. Hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardtijd. Herhaal deze procedure voor een diepere kleur.
6. Breng tenslotte een dun laagje Hard Top aan. De top coat moet worden uitgehard onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel.
7. Om de gellak van de nagel te verwijderen moet de glanzende laag met een polijstblok gematteerd worden, daarna aceton of een frees toepassen.

* Wij adviseren het gebruik van een speciaal voor de nagelplaat bestemde primer.  

Samenstelling

Polyurethane acrylate oligomer, HEMA, Hydroxycyclohexyl phenyl ketone, Trimethylbenzoyl diphenylphosphine oxide, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77266.

Uitsluitend voor professioneel gebruik. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig. Vermijd contact met de huid. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen bewaren.


Als er verontrustende symptomen optreden, stop dan met het gebruik en verwijder het product onmiddellijk van de nagelplaat.

UITHARDINGSTIJD