Bestseller
Gellak 7,2 ml - Hard Base Vitamins

Gellak 7,2 ml - Hard Base Vitamins

12,99 €
Incl. BTW & excl. verzendkosten
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Informatie
Dichtheid
Middel dicht
Inhoud
7,2 ml
Kleur
Transparent
Catalogusnummer
6931-7
Beschikbaarheid
meteen leverbaar
EAN
5903274047809

Gellak 7,2 ml - Hard Base Vitamins

Hard Base Vitamins is een bekende klassieke gellak base coat, maar dan verrijkt met vitaminen. Wat zit er verborgen in de nieuwe versie? Keratine, Sheaboter esters, zijdeproteïnen en vitamine A, E en C complex.  Hard Base Vitamins is een ander gezicht van de base coat en een andere manier van unieke gellak manicure. De base coat is zeer gemakkelijk te gebruiken. De consistentie is dikker dan die van Hard Base en dunner dan die van opbouw base coats.

*LET OP: Wij informeren je vriendelijk dat de kleuren die zichtbaar zijn op de foto's, geplaatst op de productkaart in de winkel, enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten. De redenen voor de bovenstaande verschillen zijn de individuele instellingen van jouw computermonitor. Om twijfel weg te nemen, nodigen wij je uit in onze vaste servicepunten, waar sjablonen beschikbaar zijn, met behulp waarvan je de werkelijke kleur van het product kunt controleren. Bovenstaande informatie sluit de rechten van de kopers niet uit.
Meer

Hoe te gebruiken?

1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner.
2. Breng primer aan op de voorbereide nagelplaat en breng vervolgens een laagje Hard Base Vitamins aan, laat uitharden onder een LED- of UV-lamp volgens de uithardtijdtabel.
3. Breng een laagje gellak aan in een gekozen kleur en laat uitharden onder een LED/UV-lamp volgens de tabel (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardtijd). Herhaal de procedure voor meer kleurdiepte.
4. Breng een laagje HARD TOP aan om een zeer uitgesproken glans te geven.
5. Uitharden onder een LED/UV-lamp volgens de tabel, vervolgens afwassen met cleaner.  6. Om het nagelontwerp van de nagel te verwijderen, matteer je de glanzende laag met een polijstblok en breng je vervolgens aceton aan. 

* breng aceton aan op Foil Nail Wraps (of gebruik een stofvrij wattendoekje en bedek de nagel ermee en wikkel hem vervolgens in aluminiumfolie) en laat ongeveer 10 minuten inwerken. Als er resten achterblijven, verwijder die dan met een houten manicurestick of een metalen duwer/bokkenpootje.    

Samenstelling

Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Shea Butter Ethyl Esters, Isostearoyl Hydrolyzed Keratin, Isostearic Acid, Isostearoyl Hydrolyzed Silk, Tocoferyl Acetaat, Retinyl Palmitaat, Tocoferol, Arachis Hypogaea Olie, Tetrahexyldecyl Ascorbaat, Citroenzuur, Isononyl Isononanoaat, Glyceryl Dimethacrylaat, P-hydroxyanisool, Bis(Glyceryl Dimethacrylaat) Pyromellitaat, BHT. 

Uitsluitend voor professioneel gebruik. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig. Vermijd contact met de huid. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als er verontrustende symptomen optreden, stop dan met het gebruik en verwijder het product onmiddellijk van de nagelplaat.

UITHARDINGSTIJD