Gellak 7,2 ml - Modeling Base Calcium Luminous Pink

12,99 €
Incl. BTW & excl. verzendkosten
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Informatie
Inhoud
7,2 ml
Kleur
Roze
Prijs per 1 ml
1,67 €
Catalogusnummer
8623-7
Beschikbaarheid
meteen leverbaar
EAN
5903657878778

Gellak 7,2 ml - Modeling Base Calcium Luminous Pink

Modeling Base Calcium Luminous Pink Modeling Base Calcium is NEONAIL's nieuwe collectie gekleurde modellerende gellak base coats waarvan je zult houden vanaf de eerste keer dat je ze op je nagels aanbrengt! Je vindt hier Luminous Pink, een prachtig, helder roze met gouden en zilveren partikels die je manicure zeker zullen doen opvallen! Waarom Luminous Pink? Bevat vitamine E en calcium pantothenaat; Uitstekend voor zwakke en broze nagels; Opmerkelijk duurzaam; Loopt niet uit op nagelriemen, wat stylen gemakkelijk maakt; Dicht, zodat je het kunt gebruiken voor nagelverlengingen en opbouw – tot 10 mm; Bereikt een glad oppervlak zonder te hoeven vijlen; Heeft een geweldige dekking – ook geweldig voor verkleurde nagels!

*LET OP: Wij informeren je vriendelijk dat de kleuren die zichtbaar zijn op de foto's, geplaatst op de productkaart in de winkel, enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten. De redenen voor de bovenstaande verschillen zijn de individuele instellingen van jouw computermonitor. Om twijfel weg te nemen, nodigen wij je uit in onze vaste servicepunten, waar sjablonen beschikbaar zijn, met behulp waarvan je de werkelijke kleur van het product kunt controleren. Bovenstaande informatie sluit de rechten van de kopers niet uit.
Meer

Hoe te gebruiken?

Versie zonder toepassing van gellak:  
1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner.
2. Breng een dun laagje MODELING BASE CALCIUM aan op de voorbereide nagelplaat, hard uit onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel.
3. Breng een tweede, iets dikkere laag aan op de natuurlijke nagel en op het swatch (als je besluit het te verlengen).  Uitharden onder LED- of UV-lamp volgens de tabel. Herhaal deze procedure voor de juiste nagelopbouw.
4. Na het uitharden verwijder je voorzichtig het swatch en maakt je de nagels glad met een vijl met korrel 180.
5. Verwijder het stof dat zich gevormd heeft, spoel dan met een wattendoekje dat in cleaner is gedrenkt. Breng tenslotte een dunne laag Top Hard aan, hard uit onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel. Na uitharding was je de kleverige laag af met cleaner.

Versie met toepassing van gekleurde gellak: 
1. Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner.
2. Breng een dunne laag MODELING BASE CALCIUM aan op de geprepareerde nagelplaat, hard uit onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel.
3. Breng een tweede, iets dikkere laag aan op de natuurlijke nagel en op het swatch (als je besluit het te verlengen). Uitharden onder LED- of UV-lamp volgens de tabel. Herhaal deze procedure voor de juiste nagelopbouw.
4. Na het uitharden verwijder je voorzichtig het swatch en maakt je de nagels glad met een vijl met korrel 180.
5. Verwijder het stof dat zich gevormd heeft, spoel dan met een wattendoekje dat in cleaner is gedrenkt. 
6. Breng een laag gellak aan in een gekozen kleur en hard uit onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardtijd). Herhaal deze procedure voor een diepere kleur.
7. Breng tenslotte een dunne laag Top Hard aan, hard uit onder een LED- of UV-lamp volgens de tabel. Na uitharding was je de kleverige laag af met cleaner.

Samenstelling

Di-HEMA trimethylhexyl dicarbamaat, HEMA, Isobornyl methacrylaat, Cellulose Acetaat Butyraat, Hydroxycyclohexyl Phenyl Keton, Trimethylbenzoyl difenylfosfine oxide, Silica, Calcium aluminium borosilicaat, Glycol HEMA-methacrylaat, PEG-9 Dimethacrylaat, Bis(methacryloyloxyethyl)fosfaat, Tocoferol, Calcium Pantothenaat, Tinoxide, +/- CI 77891, CI 77491, CI 75470, CI 77499, CI 77492, CI 15880, CI 15850, CI 77742, CI 42090. Uitsluitend voor professioneel gebruik. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig. Vermijd contact met de huid. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als er verontrustende symptomen optreden, stop dan met het gebruik en verwijder het product onmiddellijk van de nagelplaat.

UITHARDINGSTIJD