Gellak 7,2ml - Base/Top 2in1

11,99 €
Incl. BTW & excl. verzendkosten
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Informatie
Dichtheid
Dun
Inhoud
7,2 ml
Kleur
Transparent
Catalogusnummer
6621-7
Beschikbaarheid
meteen leverbaar
EAN
5903274043269

Gellak 7,2ml - Base/Top 2in1

 Nieuw in ons aanbod, gemaakt naar aanleiding van jouw behoeften. Een handige oplossing voor iedereen die een betrouwbare basis-en-top-in-1 zoekt!  Base/Top 2in1 is een multifunctionele lak die als base coat een perfecte hechting garandeert en tegelijkertijd fungeert als top coat - zorgt voor hoogglans, duurzaamheid van de styling en kleurbescherming. Waaraan het product beantwoordt: Het 2in1 product heeft de eigenschappen van een base en een top coat. Perfect voor wie een klassieke gellak manicure en een multifunctioneel/universeel product nodig heeft. Zorg voor je gemak en ga voor een universele oplossing! 

De Base/Top 2in1 heeft alle eigenschappen die je zoekt als je een lang houdbare styling en een gemakkelijke toepassing wilt:

Voordelen van de base coat
– Garandeert een perfecte hechting van het product op de nagelplaat
– Zorgt voor een stevige base coat voor elke manicure
– Zorgt ervoor dat de styling tot 21 dagen meegaat

Voordelen van de top
– Garandeert de styling
– Geeft een prachtige, glanzende finish die de hele duur van de styling meegaat
– Versterkt en beschermt de kleur van je manicure
– Beschermt de styling tegen afschilferen


Wat heeft het product nodig? Het 2in1 product heeft de eigenschappen van een base en een top coat. Perfect voor wie een klassieke gellak manicure en een multifunctioneel/universeel product wil.

*LET OP: Wij informeren je vriendelijk dat de kleuren die zichtbaar zijn op de foto's, geplaatst op de productkaart in de winkel, enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten. De redenen voor de bovenstaande verschillen zijn de individuele instellingen van jouw computermonitor. Om twijfel weg te nemen, nodigen wij je uit in onze vaste servicepunten, waar sjablonen beschikbaar zijn, met behulp waarvan je de werkelijke kleur van het product kunt controleren. Bovenstaande informatie sluit de rechten van de kopers niet uit.
Meer

Hoe te gebruiken?

1.Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner.  
2. Breng een dunne laag Base/Top 2in1 aan en hard uit onder LED/UV-lamp volgens de tabel. 
3. Breng een laagje gellak aan in een gekozen kleur en laat uitharden onder een LED/UV-lamp volgens de tabel (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardtijd). Herhaal de procedure voor meer kleurdiepte.  
4. Breng een laag Base/Top 2in1 aan om het stylen af te werken, laat vervolgens uitharden onder een lamp. Hoeft niet te worden verwijderd met cleaner.  
5. Om de nagellak van de nagel te verwijderen, matteer je de glanzende laag met een polijstblok en vervolgens breng je aceton aan.   
 
* breng aceton aan op FoilNailWraps (of gebruik een stofvrij wattendoekje en bedek de nagel ermee en wikkel hem vervolgens in aluminiumfolie) en laat ongeveer 10 minuten inwerken. Als er resten achterblijven, verwijder die dan met een houten manicurestick of een metalen duwer/bokkenpootje.

Samenstelling

Di-HEMA trimethylhexyl dicarbamaat, HEMA, Hydroxycyclohexylfenylketon, Trimethylbenzoyldifenylfosfine-oxide, p-hydroxyanisool.  

Uitsluitend voor professioneel gebruik. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig. Vermijd contact met de huid. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als er verontrustende symptomen optreden, stop dan met het gebruik en verwijder het product onmiddellijk van de nagelplaat.

UITHARDINGSTIJD