Bestseller
Gellak 7,2ml - Top Shine Bright

Gellak 7,2ml - Top Shine Bright

11,99 €
Incl. BTW & excl. verzendkosten
Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving

Informatie
Dichtheid
Middel dicht
Inhoud
7,2 ml
Kleur
Transparent
Prijs per 1 ml
1.38 €
Catalogusnummer
6354-7
Beschikbaarheid
meteen leverbaar
EAN
5903274038074

Gellak 7,2ml - Top Shine Bright 

Meer glans, meer weerstand in minder tijd! Top Shine Bright is een finish gellak waarvan de vernieuwende formule je in staat stelt een hoogglanzende manicure te creëren die krasbestendiger is!  

Top Shine Bright:
– Houdt de glans langer vast
– Creëert een harde krasbestendige laag
– Vereist geen gebruik van cleaner

Je gebruikt hem voor gellak-styling en de gel- en acryl-methode. Top Shine Bright is de volgende stap naar perfectie. Oogverblindend met langdurige glans! Weet je niet zeker welke top coat je moet kiezen? Het door ons voorbereide hulpmiddel om verschillende top coats te vergelijken kan nuttig zijn.  

Waaraan het product beantwoordt: Medium dikke top zonder dispersielaag, die een zeer hoge glans geeft. Creëert een harde krasbestendige film.

*LET OP: Wij informeren je vriendelijk dat de kleuren die zichtbaar zijn op de foto's, geplaatst op de productkaart in de winkel, enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van onze producten. De redenen voor de bovenstaande verschillen zijn de individuele instellingen van jouw computermonitor. Om twijfel weg te nemen, nodigen wij je uit in onze vaste servicepunten, waar sjablonen beschikbaar zijn, met behulp waarvan je de werkelijke kleur van het product kunt controleren. Bovenstaande informatie sluit de rechten van de kopers niet uit.
Meer

Hoe te gebruiken?

1.Matteer de nagel voorzichtig met een polijstblok, verwijder eventueel stof en was af met cleaner.  
2. Breng een dunne laag HARD BASE aan en hard uit onder LED/UV-lamp volgens de tabel. 
3. Breng een laagje gellak aan in een gekozen kleur en laat uitharden onder een LED/UV-lamp volgens de tabel (hoe donkerder de kleur, hoe langer de uithardtijd). Herhaal de procedure voor meer kleurdiepte.  
4. Breng een laag Top Shine Bright aan om het stylen af te werken, laat vervolgens uitharden onder een lamp. Hoeft niet te worden verwijderd met cleaner.  
5. Om de nagellak van de nagel te verwijderen, matteer je de glanzende laag met een polijstblok en vervolgens breng je aceton aan.   
 
* breng aceton aan op FoilNailWraps (of gebruik een stofvrij wattendoekje en bedek de nagel ermee en wikkel hem vervolgens in aluminiumfolie) en laat ongeveer 10 minuten inwerken. Als er resten achterblijven, verwijder die dan met een houten manicurestick of een metalen duwer/bokkenpootje.

Samenstelling

Ingredients: Styrene/Acrylates Copolymer/Polyurethane, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Bis-Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide, BHT, Hydroquinone, p-Hydroxyanisole. 

Uitsluitend voor professioneel gebruik. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig. Vermijd contact met de huid. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Als er verontrustende symptomen optreden, stop dan met het gebruik en verwijder het product onmiddellijk van de nagelplaat.

UITHARDINGSTIJD